Nieuws

Delen we graag met jou

Acrogym-streetdance voorstelling BSM

Terug naar overzicht

De Acrogym-streetdance-voorstelling door de BSM-leerlingen van havo 5 en vwo 5 was zinderend, spectaculair en vooral verrassend.

Op dinsdagavond 20-02 traden de leerlingen in groepjes op voor een bomvol Oosterlicht Theater. Familie, vrienden en leraren genoten van ca. tien zeer verschillende optredens waarvan de energie afspatte! 

De jury werd gevormd door de leraren dhr. G.(Gerard) Wesselo, dhr. J.E. (Jan-Ewald) van 't Maalpad en mw. R. (Riny) Goes. Zij hadden de grote eer het winnende team van deze avond te mogen kiezen: de tutu bitches.
Zij wonnen een etentje en mochten hun voorstelling nogmaals opvoeren voor een razend enthousiaste theaterzaal.

De presentatie van deze avond was in handen van BSM-leraar dhr. T.(Tijs) Gerritsen. Samen met mw. M.(Mascha) Meijer had hij de uitdaging de voorbereiding en de begeleiding van deze BSM-Acrogy-streetdance-voorstellingen op zich te nemen. Concierge, dhr. R. (Rogier) Nevenzeel, verzorgde het licht en geluid. 

Wie nog twijfelt over het kiezen van Bewegen, Sport en Maatschappij (BSM) als profielvak, moet echt eens komen kijken in de gymzalen of bij de Acrogym-streetdance-voorstelling!

rutger-en-ruben.jpg
Terug naar overzicht