Uitgeloot op de school van 1e keuze?

Het Oosterlicht College heet je van harte welkom!

Beste groep-8-er,

Het kan zijn dat je bent uitgeloot op de school van jouw eerste keuze. Wij vinden dat heel jammer voor je. Dit betekent dat je op zoek bent naar een andere middelbare school.

Op het Oosterlicht College Nieuwegein ben je van harte welkom. Leuk voor je om te weten dat zich veel kinderen hebben aangemeld, met het Oosterlicht als eerste keuze.

Op maandag 3 april van 15.00 - ca. 16.00 uur nodigen wij jou en je ouders/verzorgers uit op onze school aan de Dieselbaan 10 in Nieuwegein.

Wij vertellen jullie graag wat het Oosterlicht Nieuwegein zo'n leuke, fijne en goede school maakt. Ook geven we jullie een korte rondleiding door het schoolgebouw.

Graag willen wij weten op hoeveel kinderen en ouders/verzorgers wij kunnen rekenen op 3 april. Stuur even een mailtje naarbackoffice@oosterlicht.nlVermeld je naam, met hoeveel personen je komt en welk advies je hebt gekregen van de juf of meester in groep 8. 

Ook als je nog vragen hebt, kun je het bovenstaande emailadres gebruiken.

Wij kijken uit naar jullie komst!

Schoolleiding en medewerkers
Oosterlicht College Nieuwegein

ONLINE OC Escape Tour

Wij hebben een ONLINE ESCAPE TOUR! Ben je geïnteresseerd in het vwo (gymnasium en atheneum), havo/atheneum, tl/havo of vmbo op het Oosterlicht College, dan mag je deze niet missen! Klikhierom de OC Escape Tour te maken.

Heb je onze Open Dag App al gedownload? Daar vind je alle leuke weetjes over onze school. We kunnen je met een pushbericht informeren over de laatste nieuwtjes. Natuurlijk kun je ook altijd onze website bekijken. 

0067-mgl9965-1.jpg