Info-avonden & Proeflessen

& ONLINE ouder-programma tijdens ONLINE proeflesmiddag

Proeflessen!

Door de coronamaatregelen weten we op dit moment nog niet of de proeflessen door kunnen gaan. Houd onze website in de gaten voor de laatste stand van zaken en informatie over het eventueel aanmelden voor deze middag. 

Op de middelbare school krijg je op een andere manier les dan op de basisschool. Je hebt voor elk vak een andere leraar en je wisselt per dag soms wel zes keer van lokaal. Ook krijg je allemaal nieuwe vakken, zoals biologie en wiskunde en kun je OC Talent Uren volgen. Ben je benieuwd hoe een lesmiddag op het Oosterlicht gaat? Volg dan een proeflesmiddag. Je maakt vanuit huis kennis met leraren, ontdekt wat nieuwe vakken inhouden en leer de weg vast een beetje kennen. Wedden dat je hier heel enthousiast door wordt?! 

Proeflessen:

  • Donderdag 11 februari 2021 van 13.45 - 15.45 uur: Oosterlicht Academie, havo/atheneum, tl/havo, vmbo basis/kader/tl en OC Talent. 

Helaas kunnen we momenteel geen individuele rondleidingen door de school geven. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Zodra het mogelijk is de school van binnen te bekijken, laten wij jullie dit via deze website weten!

wervingsposter-ocn-2020-2021-wt.jpg

Ouder-programma tijdens proeflesmiddag

Vanwege de coronavoorschriften is op dit moment (november 2020) nog niet duidelijk of de proeflessen en dit parallelprogramma voor ouders kan doorgaan. Volgt u onze website voor de laatste ontwikkelingen. 


Terwijl jij de proeflesmiddag volgt kunnen ouders/verzorgers deelnemen aan ons (ONLINE?) ouder-programma. Zo maken jullie tegelijkertijd kennis met het Oosterlicht. Wie heeft na afloop de grootste glimlach?

Je ouders/verzorgers kunnen zich inschrijven voor het (ONLINE?) ouder-programma bij jouw aanmelding voor een proefles. 

Deze activiteit vindt plaats op do 11 februari 2021 tussen 13.45 - 15.45 uur. 

ONLINE Info-avonden voor ouders/verzorgers van groep 8

Speciaal en alleen voor ouder(s)/verzorger(s) van kinderen in groep 8 organiseerden we dit jaar online informatieavonden op 17 en 18 november 2020. Er was veel belangstelling voor deze avonden. Hartelijk dank daarvoor!

Deelnemers aan de informatieavonden krijgen de powerpoint presentatie, een boekje over het Oosterlicht Nieuwegein en een Vraag & Antwoord document gemaild.

Op 28 en 29 januari 2021 organiseren wij (online) Open Huis Dagen. Houd u hiervoor de website (button Groep 8) in de gaten.

Op 11 februari 2021 is er een proeflesmiddag voor groep-8-leerlingen. Vanaf begin december kunt u uw kind via deze website hiervoor aanmelden.

Tot ziens op het Oosterlicht Nieuwegein!

Vragen? Mail naar de backoffice@oosterlicht.nl